1/6

VELKOMMEN TIL SOLSTRÅLEN

NABO TIL NATUREN

 - og Aalborg i baghaven


Er I klar til at bygge ny bolig i helt nye omgivelser? Så vær med nu, når Solstrålen tager form. Solstrålen er en ny grøn bydel i den nordlige udkant af Aabybro - udviklet med alléer, vandløb og slyngede veje, der trækker naturen helt ind.


Tænkt og tegnet til jer, der vil leve livet - i et eksklusivt kvarter, med naturen som nabo og med byen i baghaven. Aabybros bymidte er inden for gåafstand, Aalborg ligger kun 20 minutter væk i bil - og på blot et kvarter kan I stå i Aalborg Lufthavn.


Designet til det gode liv Solstrålens stilleveje stråler ud fra den nye bydels oplagte mødested - en grøn plet med både legeplads og multisportsbane. Herfra går et fintmasket stisystem videre til alle Aabybros institutioner, skoler og indkøbsfaciliteter. Og Aabybro tænker stort. Visionen for 2030 er at løfte byen til et helt nyt niveau som et livligt center med flere faciliteter, flere indbyggere, flere familievenlige tilbud og selvfølgelig flere nye bydele. Solstrålen er blandt de første af disse nye bydele - og den sætter helt nye standarder.

I får kompromisløs kvalitet fra A til Z
I sin grundplan er Solstrålen udformet som en vifte af lukkede veje, der slynger sig ned mod det grønne mødested i midten. Her summer det af liv fra legeplads og multisportsbane - et sted, hvor der hurtigt vokser nye
venskaber. Som beboere får I en grøn bydel, hvor der i dén grad er lagt energi, tid og penge i at kæle for selv den mindste detalje. Her er eksklusive materialer lige fra træbænke til belægning og belysning. Og de grønne blomsterenge mellem parcellerne giver en forsmag på de naturskønne omgivelser, der venter inden for gå- og løbeafstand.

1/2

SMUKT, TRYGT

OG GRØNT

Brede alléer byder velkommen til byggegrunde i Nordjylland

 

De lukkede veje tager form af brede alléer, der løber som grønne kiler mellem husene. De åbne forhaver smelter også smukt sammen med det rekreative terræn, der omgiver Solstrålen.


Tilsammen skaber det et grønt og luftigt udtryk, hvor beplantningen sætter de færdige rammer. Når I tager første spadestik, bliver I ikke mødt af en stor, tom byggeplads på de åbne marker. I møder et fuldendt kvarter, der hurtigt fremtræder velplejet, smukt og færdigt.

VÆR MED

Ønsker du at få mere information om Solstrålen?
Så ring til Nybolig allerede i dag  og hør mere om dine muligheder i Solstrålen. Du kan også hente vores salgbrochure, hvis du vil dele den med venner og familie