Eksteriør_view_01_redigerede
Eksteriør_view_01_redigerede

press to zoom
35603124_l
35603124_l

press to zoom
jenn-evelyn-ann-112980-unsplash
jenn-evelyn-ann-112980-unsplash

press to zoom
Eksteriør_view_01_redigerede
Eksteriør_view_01_redigerede

press to zoom
1/4

RÆKKEHUSE

KØB RÆKKEHUS I SOLSTRÅLEN AABYBRO

Smukke rækkehuse med spændende tagformer

 

Solstrålen i Aabybro er en udstykning, hvor både kvalitet og detaljer er langt ud over det sædvanlige. I anden etape af udstykningen er der også planlagt rækkehuse, der lever op til den kræsne standard, der allerede er sat for området.


I den ene af strålerne har Krogh Arkitektur nu tegnet 21 boliger, der smukt er placeret og tilpasset den nye stråle, som udgør den 4. solstråle i udstykningen. Boligernes forskudte linjer skaber forskellige dybder og private opholdsarealer for hver bolig, og samtidig er boligerne tilpasset stedets ånd.

Grund til salg Solstrålen Aabybro
Byg eget hus på grund til salg Aabybro Aalborg

Gruppen af rækkehuse består af både 3- og 4-værelses boliger, der henter inspiration i blandt andet Jørn Utzons Kingohuse og boligerne på Sorthøj i Aalborg. For eksempel får boligen et udendørs gårdrum, hvor solen kan skabe lys og varme både udenfor og inde i boligen.

Tagformerne på boligerne er udformet som asymmetriske saddeltage, der får solens stråler til at bade ned på de private opholdsarealer. Samtidig skaber de en spændende arkitektur, der passer til Solstrålens varierede og organiske udtryk.


I materialevalget er der både tænkt på bæredygtighed og æstetik. Her mødes lyst træ og lyse tegl, så du får en lys  kvalitetsbolig med vedligeholdelsesfrie materialer og lang levetid.

Rækkehusene i Solstrålen er lyse, lækre boliger, der i sin arkitektur lægger op til både fællesskab og privathed med lækre detaljer og god rumlighed. Her er der mulighed for at bo tæt samtidig med, at du kan være dig selv - tæt til naturen og til det grønne.

KOM PÅ INTERESSELISTEN

Ønsker du at få mere information om rækkehusene på Solstrålen - midt i naturen og tæt på Aalborg?
Kontakt os og bliv skrevet op på interesselisten.