RÆKKEHUSE

KØB RÆKKEHUS I SOLSTRÅLEN AABYBRO

Smukke boliger med spændende tagformer I den nye udstykning ’Solstrålen’ i Aabybro er kvalitet og detaljerne i højsæde. Materialevalg og arkitekturen skaber en eksklusivitet og dermed en diversitet til andre udstykninger i nærområdet.


I den ene af strålerne har Krogh Arkitektur nu tegnet 21 boliger, som smukt er placeret og tilpasset den nye stråle, som udgør den 4. solstråle i udstykningen. Med boligernes fortanninger skabes forskellige dybder og private opholdsarealer for hver bolig samtidig med, at boligerne er tilpasset stedets ånd.

Gruppen af rækkehuse består af både 3- og 4-værelses boliger. Konceptet for begge boligtyper er ens. Her er inspirationen hentet i blandt andet Jørn Utzons Kingohuse og boligerne på Sorthøj i Aalborg. Her skabes uderum i boligen ved et gårdrum tiltænkt ophold, hvor solen har mulighed for at skabe lys og varme både ude og inde i boligen.

Tagformerne på boligerne er udformet som asymmetriske saddeltage, der får solens stråler til at bade ned på de private opholdsarealer samtidig med, at de skaber en spændende arkitektur, der er tilpasset stedets ånd.
Materialevalget er ligeledes tilpasset stedets ånd i forhold til bæredygtighed og type. Her er lyst træ og lyse tegl valgt til at komplementere hinanden og områdets materialer samt vejrforhold. Samtidig skabes lyse kvalitetsboliger med vedligeholdelsesfrie materialer med lang levetid.

Rækkehusene i Solstrålen er lyse, lækre boliger, der i sin arkitektur lægger op til både fællesskab og privathed med lækre detaljer og god rumlighed. Her er der mulighed for at bo tæt samtidig med, at du kan være dig selv tæt til naturen og til det grønne.

KOM PÅ INTERESSELISTEN

Ønsker du at få mere information om rækkehusene på Solstrålen - midt i naturen og tæt på Aalborg?
Kontakt os og bliv skrevet op på interesselisten. 

Nysgerrig? Kontakt os og hør mere

Nybolig_logo.jpg

Mathias Overgaard, Aabybro
mno@nybolig.dk
Tlf. 2126 5826

35603124_l