VISION

SOLSTRÅLEN

Idéen med Solstrålen er at skabe en tæt og tryg grøn oase, hvor voksne og ikke mindst børn kan udfolde sig.  

Jeres grønne frirum. Min mor, der kom fra Hasseris i Aalborg, men foretrak at bo i Aaby’s natur sine sidste 40 år, elskede at gå over markerne - og være i sin have og køkkenhave med sine børnebørn. Den tætte kontakt til naturen har jeg søgt at genskabe i Solstrålen. Derfor er alléer og stilleveje ikke tegnet efter en lineal. De slynger sig rundt i området, og kvarterets legepladser og køkkenhaver til børn er tænkt ind i naturen. Derfor får du også brede engstrøg mellem husene - med bålpladser og bænke.

Kvalitet ud over det sædvanlige. Solstrålen er dermed også en eksklusiv udstykning, hvor sigtet er, at du får meget mere for pengene end en byggegrund. Alle finesser hæver sig niveauer over de sædvanlige standardløsninger. Lige fra afvanding til kantsten og fra beplantning med masser af ege- og lindetræer til gennemtænkt gadebelysning.

Fællesskaber og legekammerater. Den nye bydel har jeg udviklet sammen med et inspirerende team af arkitekter og planlæggere hos Krogh Arkitektur. Nu glæder jeg mig til at se legekammerater løbe ind og ud af baghaverne, ud på enge og legepladser, gå i skoven og cykle ad stille stier til skolerne. Og til at se et fællesskab for unge og ældre udfolde sig. Du er velkommen til at være med!

- Jesper Højberg Christensen

- Her er legepladsen. Vil du lege med?

1/2

Nysgerrig? Kontakt os og hør mere

Nybolig_logo.jpg

Mathias Overgaard, Aabybro
mno@nybolig.dk
Tlf. 2126 5826